dd_r8r4s.jpg

Başkan Aziz Yıldırım ve beraberindekiler Aksaray Valisi Aykut Pekmez'i makamında ziyaret etti ve Aksaray Fenerbahçeliler Derneği’nin açılışını gerçekleştirdiler.



24 Şubat 2018 Cumartesi
Spor

Konya’dan Aksaray’a geçen Başkanımız Aziz Yıldırım ve beraberindeki heyet, burada pota açılışı ve Valilik ziyaretinin ardından derneğimizin açılışını yaptılar.
Başkan Aziz Yıldırım’a Aksaray Valisi Aykut Pekmez'i ziyareti esnasında; Aksaray Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Canbolat, Aksaray Milli Eğitim Müdür Vekili Muhittin Öztürk, Asbaşkanlarımızdan Ozan Balaban, Fenerbahçe Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulcay, Dernekler Sorumlumuz Murat Boyraz, Hedef 1 Milyon Üye Proje Yöneticisi Miraç Çam ve Aksaray Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Tamer Kargın eşlik etti.
Ziyarette Vali Aykut Pekmez ile kısa bir süre sohbet eden Başkanımız, ziyaret sonunda Vali’ye imzali Fenerbahçe forması hediye etti. Vali Aykut Pekmez de Başkanımıza el dokuma halı takdim etti.
Valilik ziyaretinin ardından Başkanımız ve beraberindekiler, Aksaray Fenerbahçeliler Derneğinin açılışını gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Tamer Kargın Başkanımız Aziz Yıldırım’a resminin olduğu halı ve bir çift güvercin hediye etti.
Açılışın devamında Aksaray Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Tamer Kargın’ın ev sahipliğinde yenilen yemeğin ardından Başkanımız Aziz Yıldırım, Dernek Başkanı Tamer Kargın’a imzalı forma ve plaket takdim etti.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi