zz_Zv0Mr.jpg

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri Bey Mahallesi’ndeki kafeleri denetledi.



5 Mart 2018 Pazartesi
Gaziantep

Gaziantep’in tarihi mekanlarından olan Bey Mahallesi’nde faaliyet gösteren kafelere denetleme yapan Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerine İl Emniyet Müdürlüğü Polis Ekipleri ve Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri de eşlik ettiler. Denetlemelere 3 kurumdan yaklaşık 40 personel katıldı.

Kafelerde ruhsat kontrolü yapan Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri 19 kafeyi denetledi. Kafelerde görülen eksikliklere istinaden çeşitli işlemler yapan ekipler ruhsatı olmadığı daha önce tespit edilen ve kapatma işlem yapılması için ilgili ilçe belediyesine bilgi verilen 6 kafe hakkında süresiz kapatma işlemi başlatıldı. Daha önce kapatılan işyerlerine mühür fekhi uygulandığı tespit edilerek gerekli yasal süreç başlatıldı.

Denetleme hakkında bilgi veren Zabıta Daire Başkanı M. Salih Yıldırım, ‘Şehrimizde faaliyet gösteren bu tür mekânların daha nezih, kaliteli hizmet sunmaları için gerekli denetimleri düzenli olarak yapıyoruz. Ruhsat ve çalışma koşullarının uygunluğu denetlediğimiz bu kontrollere zaman zaman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile ilçe Zabıta ekipleri de katılıyor.

Zabıta Daire Başkanlığımıza bağlı Yaya Ekipleri Şube Müdürlüğü, Turizm Zabıtası tarafından bu bölgedeki işyerlerini düzenli olarak denetlemeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın da bu mekânlar hakkında yaşadıkları olumsuzlukları Alo 153 İhbar Hattı’na ve Zabıta Daire Başkanlığımızın sosyal medya hesaplarına bildirmeleri halinde gerekli işlemler yapılacaktır’ dedi. 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi