hh_DXHez.jpg

Fenerbahçeli Josef de Souza, 2-1’lik Bursaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.



7 Mayıs 2018 Pazartesi
Spor

Maçın ardından Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Josef de Souza, “Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Saha içindeki herkes son ana kadar elinden gelen her şeyi yaptı. Maç içerisinde zorlandık, geriye de düştük ama kısa sürede skoru lehimize çevirmeyi başardık. Bizim için çok güzel bir galibiyet oldu. Şampiyonluğu düşünmeye, istemeye devam ediyoruz. Şu anda önümüzde bizleri bekleyen bir kupa finali var. Ona odaklanacağız.” dedi.
Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası finalini de değerlendiren Souza, “Bir final karşılaşması oynayacağız ve büyük bir maç olacak, bunu biliyoruz. Aynı zamanda bizi her iki maçta da mağlup etmiş bir takımla oynayacağız. Karşımızda gücünü ispat etmiş bir rakip olacak. Galatasaray’ı da mağlup edip finale çıktılar. Kuvvetli bir takım ama bizim son 6 maçta üst seviyeye gelmiş bir grafiğimiz var. Bu isteğimizi sürdürmemiz gerekiyor.  Şu anda bu 6 maçı da kazanarak geliyoruz. İyi oynadık, iyi mücadele ettik ve bu maçları kazandık. Zorlu maçlar geçirdik ama Fenerbahçe, şu anda ağırlığını ortaya  koymuş durumda. Fenerbahçe’nin ağırlığı, taraftarlarının büyüklüğü böyle anlarda önemlidir. Onların da desteğiyle o kupa finalinden istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum. Saha içinde elimizden gelenin en iyisini yapıp kupayı kazanan taraf olmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Son olarak son ana kadar şampiyonluk yarışının içerisinde olduklarını söyleyen Josef de Souza, “Şu anda lige baktığımızda şampiyonluğu mümkün kılabiliriz. Kendi üzerimize düşeni yaparak ve maçlarımızı kazanarak… Biz kalan 2 lig maçımızı da kazanacağız ve ondan sonra rakibin hata yapmasını bekleyeceğiz. Şampiyonluk için son ana kadar iddiamızı, istediğimiz ve mücadelemizi sürdüreceğiz. Son yıllarda Fenerbahçe, 3 defa şampiyonluk kaybetti. Bu defa inanıyoruz ki şampiyonluk kutlayan biz olacağız.” diyerek sözlerini noktaladı.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi