aa_kDM25.jpg

24 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren ve Genel Başkan Meral Akşener’in katılımı ile gerçekleştirilecek olan mitingin duyurusunu kentin çeşitli noktalarına astığı ilanlarla duyurmaya çalışan İYİ Parti’nin ilanları büyükşehir belediyesi görevlileri tarafından indirildiği iddia edildi.



1 Haziran 2018 Cuma
Gaziantep

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşan Milletvekili adayları ve parti yöneticileri şehir gezileri sırasında ilanların indirildiğini görünce görevlilere tepki göstererek “Neden indirdiklerini sordu”

İlanları indiren görevliler İYİ Parti İl yönetim kurulu üyelerine yanıt vermekte zorlanırken, görevlerini yapmaya çalıştıklarını ve tüm ilanların indirilmesi için verilen talimatı uyguladıklarını ifade etmekle yetindiler.

İL BAŞKANI KARAKUŞ’TAN BİLGİ ALINDI

İYİ Parti tarafından gazetemiz haber merkezine gönderilen haberin ardından İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Serkan Karakuş’ı arayarak, konu hakkında bilgi aldık. Karakuş, Gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Bozkurt’a şu açıklamalarda bulundu.
‘’Valilik ve emniyetten gerekli izinler alınmasına rağmen bazı bölgelerde asılı olan afişlerimizin indirildiği bilgisini aldık. Afişleri indiren araçlar resmi plaka değildi. İndirilen kişilerin büyükşehir belediyesi görevlisi olduğunu söylediler. Resmi izinleri almamıza rağmen afişlerimiz indiriliyorsa, izin almadan yapmış olsak neler olurdu?’’dedi.

 

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi