aa_yxn9s.jpg

Ankaragücü maçında son golü atan Eren Derdiyok, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.



11 Ağustos 2018 Cumartesi
Spor

Eren Derdiyok’un açıklamaları şu şekildeydi: 

“Zor bir dönem atlattım. Sağlık ekibiyle bu süreci iyi atlattık. Şu an olumlu ilerliyorum. Takım adına sevinçliyim çünkü maçı kazandık. 1-0 geriye düştükten sonra geri dönmek güzeldi, mutluyuz.”

“Performansım ileriye gidecek. İyi gidiyorum, gittikçe daha iyi olmaya çalışıyorum. Çalışa çalışa takımla beraber çok iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum.” 

Galatasaray Televizyonu'ndan Deniz Gülen'e maçla ilgili düşüncelerini aktaran Eren Derdiyok, "Öncelikle kazandığımız için çok mutluyum. Bir forvet tabii ki gol attıktan sonra özgüven sahibi olur. Saha çok kötüydü ancak elimizden gelenin en iyisini yaptık. 3 puan aldık, mutluyuz. Sabırsızlıkla taraftarımızın önünde maça çıkmayı bekliyorum. Onları çok özledim. İnşallah içeride de kazanmaya devam ederiz. Evimizde puanlar alıp devam etmek istiyoruz” dedi.

Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan bir diğer futbolcumuz Ryan Donk ise “Maçın başlangıcı kolay olmadı. Erken yenilen gol ve saha şartları, bizi uzun top ve dönen topları almaya yöneltti. Sonra bulduğumuz golle kontrolü ele geçirdik. Önemli bir 3 puan aldık. Bu da bize moral verdi.” ifadelerini kullandı.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi