hh_3ze3e.jpg

Altınordu maçının son dakikasında attığı gol ile takımına galibiyeti getiren Gazişehirli Kubilay Aktaş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.



18 Eylül 2018 Salı
Spor

Hafta içerisinde idman öncesinde ve sonrasında gol vuruşu çalışması yaptığını belirten Kubilay,’’Altınordu maçında attığım gol de herkesin emeği var. Altınordu maçı öncesinde tüm takım olarak çok çalışmıştık. Burada Erdal hocamızın payı da çok büyük. Allah ondan razı olsun çok yardımcı oluyor bana. Onunla hafta içinde idman öncesi idman sonrasında bu şekil vuruşlar için çalışıyorduk. Çok şükür karşılığını da Altınordu maçında aldık. Galibiyet için tüm takım arkadaşlarım ter döktü. 90. Dakika mücadele ettik takım olarak. Golü atmakta bana nasip oldu.’’dedi.

 

TAKIM OTURMAYA BAŞLADI

 

İlk maçlarda biraz sıkıntı yaşadıklarını, ancak son haftalarda takımda taşların yerlerine oturduğunu belirten genç futbolcu,’’Hocamızla birlikte takıma yeni bir sistem geldi. Hocamız farklı şeyler istiyor bizlerden. İlk maçlarda biraz sıkıntılar yaşadık. Ancak yavaş yavaş takım oturmaya başladı. Herkes birbirine alışıyor, sistemede alışıyoruz. Önümüzdeki günlerde daha iyi olacağız diye düşünüyorum. ‘’dedi.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi