gg_l2Dbw.jpg

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Konukoğlu Sanko Holding’in ev tekstilinde dünya markası olan Maisonette’nin açılışında basın mensuplarına Gazişehir ve spor ile ilgili açıklamalarda bulundu. Konukoğlu, Gaziantep’in ve gençlerin tek kurtuluşunun spor olduğunu söyledi.



22 Eylül 2018 Cumartesi
Gaziantep

El birliğiyle Gazişehir'i Süper Lig'e taşıyacaklarını belirten Başkan Adil Konukoğlu; "Biliyorsunuz bu lig zorlu bir lig. Bu ligde uzun soluklu olmamız gerekiyor. Önümüzde halen 29 maç var. Bu maçlardan alacağımız puanlarla el birliğiyle Gazişehir'i Süper Lig'e taşıyacağız. Şehir olarak bunu hakediyoruz. Zaman zaman bu yolda sıkıntılar ve kazalar olabilir. Telaşlanmayalım. Geçen sene hatırlarsanız ilk devre bitiminde 11'inci sıradaydık ve 20 puanımız vardı. Şimdi 5'inci haftada 10 puanımız var. Şu anda bazı takımlar ileride olabilirler normal ama her geçen gün takımların kendine gelmesiyle çok daha çekişmeli maçlar olacak. 


BİZİ YALNIZ BIRAKMASINLAR

Gaziantep halkına çağrıda da bulunan Başkan Konukoğlu; "Benim bütün Gazianteplilerden ricam bizi yalnız bırakmamaları. Elimizden geldiği kadar bir üst lige çıkarabilmek için çaba gösteriyoruz. Sizlerde gelip bizi sahada desteklerseniz bize vereceğiniz güç otomatikman bütün futbolcuları çok daha fazla ateşleyecektir. Hiçbir takım yenilmez değil. Zaman zaman yenilgilerde olabilir amaç hep birlikte bu şehri taşıyabileceğimiz kadar yukarıya taşımak. Ben yalnızca futbol demiyorum. Basketbol ve diğer branşlarımız da dahil tüm kategorilerde Gaziantep olarak başarıya ulaşmak zorundayız. "

GENÇLERİN KÖTÜ ALIŞKANLIKLARA YÖNELMESİNİ ÖNLERİZ

Alt yapının önemine vurgu yapan Başkan Konukoğlu; "Alt yapıda zaman zaman sıkıntılar var diye haberlerde geliyor. Altyapımızın konusunda hiç tereddüt etmeyin. Biz elimizden geldiği kadar şehrin her noktasına değinmeye çalışıyoruz. Oradaki ekibimiz zaman içerisinde çok farklı neticeler alacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Geçen sene bizim U-11'e kadar takımımız vardı şimdi 7-8 ve 9-10 yaş ve aynı zamanda 5-6 yaş gurubuna indik. Benim gönlümdeki hedef, şehrin belirli noktalarında çocuklara antrenman yaptırabileceğimiz mekanların oluşmasıdır. Eğer, bu mekanlar bize tahsis edilirde bu imkanlar sağlanırsa çocukları bir yerden bir yere taşımak konusunda ilk etapta koordinasyon çalışmalarını o bulunan mahallenin ve semtin içerisinde gerçekleştirirsek çok daha büyük başarılara ve bu çocukların kötü alışkanlıklara yönelmesini önleriz.

YETER Kİ ŞEHİR OLARAK İNANALIM

İnşallah Gaziantep'te birileri çıkar 3 yaşındaki çocukları dahi o eğitim merkezlerine alıp koordinasyon çalışmaları yapar. İllaki futbol olması şart değil. Çocuk eğer koordinasyonu öğrenirse kendi vücudunu tanır ve nasıl kullanacağını öğrenirse buradan bütün spor dallarında her türlü sporcu çıkar. Yeter ki biz şehir olarak spora inanalım. Sporun güzelliklerine inanalım. Spor yalnızca başarıya endeksli olmamalı. Spor hayatımızın her noktasında içinde olmamalı gelecek olan çocuklarımızı bu şehrin gençlerini kötü alışkanlıklardan mümkün olduğu kadar uzak tutmanın bir tek yolu var o da spor. Üzüm yetişiyor, çiçeğini açıyor, ardından koruk oluyor. Yiyebiliyor musunuz ekşi?. Üzüm olmasını bekliyorsunuz. Bazı şeylerin bir süreci ve zamanı var. Bu zamanlarda tanımak gerekiyor gençlerimizi. Ben Gaziantep'in ileriki yıllarda başarılı gençlerin ve sporda da başarılı bir şehir olacağımıza inanıyorum. Şimdiden buna emeği geçecek herkese önden teşekkür ediyorum. " dedi.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi