aa_L07ME.jpg

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeniden belediye başkanlığı için aday gösterilmesinin onur verici bir durum olduğunu ve halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla yola devam edeceklerini söyledi.



4 Aralık 2018 Salı
Gaziantep

Genel merkez tarafından yeniden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilen Fatma Şahin, duygu ve düşüncülerini gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Bozkurt’a açıkladı. Kendisine verieln güvene layık olmaya çalışacaklarını belirten Şahin,’’ Genel merkezimizin beni yeniden aday göstermesi çok onur verici bir durumdur. Doğduğum şehre hizmet etmek,  yaptığımız hizmetlerin halkımız tarafından görülmesi ve bunu sürdürebilmek açısından sayın Cumhurbaşkanımızın, genel merkezimizin, bakanlarımızın, milletvekillerimizin ve halkımızın bu teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Ve, halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz.’’

 

ALLAH BANA BÖYLE BİR SORUMLULUK VE ONUR NASİP ETTİ

 

Şahin sözlerine şöyle devam etti: ‘’Ben Gaziantep’te ilk kadın milletvekili,  ilk kadın bakan ve ilk kadın belediye başkanıyım. Allah bana böyle bir sorumluluk ve onur nasip etti. Ben bunun büyük bir sınav olduğunu da düşünüyorum. Benden sonraki kadınlar için bunu başarmam gerektiğime inanıyorum. Kadınlarımızın ve kız çocuklarımızın rol modele ihtiyacı var. Toplumun yarısının kalkınmanın içerisinde yer almasına ihtiyaç var. Dolayısıyla bunu sürdürülebilir kılmak, alana girmek kadar önemliydi. Alana girmek kadar alanda kalmakta önemliydi. Bu alanda kalabilmek için özellikle eşimin, ailemin, evlatlarımın çok büyük desteğini aldım. Çalışma arkadaşlarımdan çok kuvvetli destek aldım. Bu işler sadece bir başkanın yapabileceği işler değil. Kuvvetli bir ekip işi. Allah-u Telala bir insanı başarılı kılmak isterse, iyi yardımcılar gönderirmiş. Belki ben o yönden çok şanslıyım. İyi yardımcılarla bugüne kadar geldik. İnşallah bundan sonra da milletimize hizmet etmeye devam ederiz.’’dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi