gg_hfbPX.jpg

Görüştüğümüz isim, ittifak olmasa her iki parti de adaylarını şimdiye kadar açıklardı.



15 Aralık 2018 Cumartesi
Gaziantep

Gaziantep’te Ak Parti ile MHP arasında ittifak olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı. Her iki partinin hem yöneticileri, hem aday adayları, hem de partililer merakla sonucu bekliyor. Geçtiğimiz günlerde gazetemize konuşan MHP İl Başkanı Muzaffer Çelik, ‘’Gaziantep teşkilatı olarak seçime kendi adaylarımızla girmek istiyoruz. Ama son kararı genel başkanımız verecek.’’ demişti ve topu genel merkeze atmıştı.

 

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

 

Gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Bozkurt, bugün Ak Parti’den belediye başkan aday adayı olan bir isimle görüştü. Bozkurt’un görüştüğü o isim, iki parti arasında ittifak görüşmelerinin sürdüğünü ve bu nedenle hem Ak Parti’nin hem de MHP’nin Gaziantep’te adaylarını açıklamadığını söyledi.

 

PEKİ, O ZAMAN MEHMET SAİT KILIÇ İSMİ NEDEN AÇIKLANDI?

 

Görüştüğümüz isme madem öyle Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ismi neden açıklandı diye sorduk. O isim ise ‘’Daha önce yapılan görüşmede, MHP, Ak Parti’ye şu anda bizde olan belediyelere karışmayın ve bize verin dedi. Bu isteği de Ak Parti kabul etti ve Oğuzeli Belediye başkan adayının ismi açıklandı.’’ dedi.

 

İTTİFAK OLURSA OĞUZELİ MHP’NİN

 

Bu açıklamadan yola çıkılacak olursa şayet Gaziantep’te iki parti ittifak yaparsa Oğuzeli Belediyesi MHP’ye bırakılmasına kesin gözüyle bakılıyor.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi