xx_dgi4w.jpg

CHP Gaziantep’te dün küfürler, hakaretler, tehditler...Bugün ise il yönetimi ve il başkanı Melih Meriç istifası damga vurdu.



18 Şubat 2019 Pazartesi
Gaziantep

CHP Gaziantep’te hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Hayri Sucu’nun görevden alınıp Melih Meriç’in İl Başkanı olarak atanmasının ardından artan gerginlik, meclis üyeleri listesi belirlenmesiyle doruk noktaya çıktı.

İL BAŞKANLIĞI BASILDI

Meclis üyelik listesine giremeyen bazı adaylar ve yakın partilileri il başkanlığı binasını bastı. Burada atışmalar, tehditler, hakaretler, küfürler hava da uçuştu. Hatta iddia o ki, silahlar dahi çekildi.

İL YÖNETİMİNİN TAMAMININ İSTİFA ETTİĞİ HABERİNİ

KAMUOYU İLE PAYLAŞAN İLK GAZETE OLDUK

Baş döndüren bu gelişmelerin ardından istifa depremi yaşandı. Gazetemize gelen bir bilgiye geldi. Gelen bilgiye göre, il yönetiminin tamamı istifa etmişti. Bu konuyu hemen araştırıp haberleştirdik ve kamuoyu ile paylaştık. Bu haberi kamuoyu ilk olarak bizden okudu. Daha sonra diğer gazeteler yönetim istifa etmedi, yönetim görevinin başında diye haberler yapıldı. Ama, gazetemizin yazdığı oldu ve bugün il başkanı Melih Meriç ve il yönetimi istifa etti.

SEZGİN SÖNMEZ ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Dün yaşanan önemli gelişmelerden biri ise Sezgin Sönmez oldu. CHP’nin Şahinbey Belediye Başkan Adayı olarak ismi açıklanan Sezgin Sönmez, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Sönmez’i bu kararından vazgeçirmek için Şahinbey İlçe Başkanı Uğur Özpolat ve vekiller sabaha kadar çaba gösterdi. Ancak, Sönmez’in kararı değişmedi.

MEHMET BOZKURT SEZGİN SÖNMEZ İLE GÖRÜŞTÜ

Bugün gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Bozkurt, adaylıktan çekilen Sezgin Sönmez’i telefon ile arayarak, adaylıktan çekilme nedenini sordu. Sönmez geri çekilme gerekçesi olarak, “Yol arkadaşlarımın enerjisi düşük. Bu benimde enerjimi düşürüyor. Bu nedenle adaylık çekilme kararı aldım” dedi.

PARTİMLE İLGİLİ SIKINTIM YOK

Adaylıktan çekilme nedeninin tamamen kendisiyle ilgili olduğunu,partiyle veya meclis üyesi aday listeleriyle bir ilgisinin olmadığını belirten Sönmez, “Partimle ilgili sıkıntım yok. Yol arkadaşlarımın enerjisinin düşüklüğü benimde enerjimi düşürdü. Bu nedenle geri çekilme kararı verdim” dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi