aa_x3uNo.JPG

Dinamik grup, pazar günü yapılacak olan seçimde başkan adayını ve yönetimini, düzenlediği tanıtım toplantısı ile tanıttı.



14 Haziran 2019 Cuma
Gaziantep

Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın pazar günü yapılacak olan seçimlerinden zaferle çıkmayı hedefleyen Dinamik grup, düzenlenen tanıtım töreniyle başkan adayı Hakan Özseven ve yönetimini tanıttı.
Şato restoranda düzenlenen tanıtım toplantısına, oda üyeleri büyük ilgi gösterdi. Saygı duruşu istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda daha sonra başkan adayı Hakan Özseven, konuşma yaptı. Programa katılan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Özseven,’’Sevgili hanımefendiler-beyefendiler, hepiniz aday tanıtım toplantımıza hoş geldiniz. Öncelikle geçmiş bayramınızı kutluyorum. Pazar günü yapılacak olan seçimlerinde, odamıza, şehrimize ve mesleğimize hayırlı olmasını diliyorum. Vakit ayırıp programımıza geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

DİNAMİK GRUBU NEDEN KURDUK, NEDEN OLUŞTURDUK?

Selamlamanın ardından Dinamik grubu neden oluşturduklarını anlatan Özseven, ‘’2008 yılından sonra odamızda maalesef bir kamplaşma ve kutuplaşma başladı. O kamplaşma ve kutuplaşmanın ortadan kalkması için, içinde bulunduğumuz grupları defalarca uyardık. Yapılanın doğru olmadığını söyledik. Bunun karşılığında çok ses getirsek de, başarılı olamadık. Çünkü, bazı noktaları aşmak mümkün değildi. O zaman biz de sizi birleştiremiyorsak, zayıflatırız dedik. Daha sonra 2016 yılında yapılan seçimlere girdiğimizde, iki eski grup üçer sandalye aldılar, sizin teveccühleriniz ile de biz tek sandalye ile girmiştik. 14 oy ile iki sandalyeyi kaçırmıştık. Yani 1,5 sandalye ile sizleri temsil etmiştik.’’ dedi.
Konuşmasının ardından göreve geldiği takdirde yapacağı projeleri açıklayan Özseven, üyelere ‘’Hafta da, ay da, yıl da bir saatinizi bizlere ayırın, gelin odayı beraber yönetelim.’’ çağrısı yaptı.
Daha sonra yönetim, denetim ve disiplin kurulu adaylarını tek tek sahneye çağıran Özseven, adaylarla tek tek tokalaştı.
Program, kokteyl ile sona erdi.



aa_q7DjP.JPG 1 / 8

aa_S9Aqb.JPG 2 / 8

ff_wat9i.JPG 3 / 8

aaa_3zgNE.JPG 4 / 8

aa_221Js.JPG 5 / 8

yy_2X5U2.JPG 6 / 8

sd_B4aaD.JPG 7 / 8

po_NlOvt.JPG 8 / 8

Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi