ss_m3L58.jpg

Şahinbey Oto Sanayi Sitesi esnafı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’deki terör örgütlerine yönelik sürdürdüğü BarışPınarı Harekatı’na destek vermek amacıyla cuma namazının ardından kurban kesip dua etti.



18 Ekim 2019 Cuma
Gaziantep

Abdülkadir Konukoğlu Camisi önünde cuma namazı sonrası bir araya gelen aralarında site başkanı Ramazan Balcı ve sanayi esnafı ile birlikte ellerinde Türk bayraklarıyla 'bir süre Vatan sana canım feda. Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları atıp şehitleri için saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı okudu. Daha sonra operasyondaki askerler için dua edip 4 koyun kesti.

HER ZAMAN DEVLETİMİZİN VE ORDUMUZUN YANINDAYIZ

Site Başkanı Ramazan Balcı, etkinliğin ardından yaptığı açıklama da, ‘’Yıllardan beri bölgede devam eden bir savaş söz konusu. Bizler de Şahinbey Oto Sanayi Sitesi esnafı olarak da TSK’nın yapmış olduğu operasyona destek vermek amacı ile bu etkinliği yaptık. Bu etkinlik ile birlikte her zaman devletimizin ve ordumuzun yanında olduğumuzu göstermek istedik. Daha önce de Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatında da benzeri etkinlik yapmıştık.’’ dedi.



Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi