AA_0123U.jpg

Gaziantep’in yıllarca sanayi odası eski başkanlığı görevini üstlenen Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer’den sanayinin sorunlarının çözümü için aktif rol almasını istiyoruz.



30 Kasım 2019 Cumartesi
Gaziantep

Nejat Koçer yaklaşık 12-13 yıl Gaziantep Sanayi Odası Başkanlığı görevini üstlendi. Daha sonra ise Ak Parti milletvekili olarak meclise girdi. Yaklaşık 9 yıldan beri vekil. Ancak, sanayinin içinden gelen biri olan Koçer’in şehrimizin yaşadığı sorunların çözümü noktasında pek fazla çaba göstermediğini düşünüyoruz. 

TEŞVİK, ANTEP FISTIĞI, UÇAK BİLETLERİ

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirlerinden biriyiz. Ortadoğu ülkelerine en yakın şehir konumundayız. Ama çevre illerin sanayisinin gelişmesi için teşvik verilirken, Gaziantep bu teşvikten yararlanamıyor. Son dönem de uçak bilet fiyatları tavan yaptı. Ama, bu işe çözüm bulunamıyor. Antep fıstığının desteklenmesi için uzun yıllardan beri çaba gösteriliyor, ama teşvik verilmiyor. Bunun yanında yine savunma sanayi üretimi yapmak için şehir olarak ciddi hamleler yapılıyor, ama bazı şehirlerde üretim yapılırken, Gaziantep bu üretimi yapamıyor. Ayrıca, sanayiciler Irak pazarında ciddi kayıp yaşıyor ama çözüm yok. Havalimanında yıllardır süre gelen sıkıntılar yaşanıyor. Sıkıntıların ne zaman çözüleceği meçhul. Türkiye genelinde çoğu şehirde şehir hastaneleri hizmete girerken, Gaziantep’te ise hizmete girmedi ve ne zaman gireceği de belirsiz.

ÇÖZÜM İSTİYORUZ

Ak Parti kurulduğu günden bugüne Gaziantep halkı iktidar partisine ciddi destek verdi ve vermeye devam ediyor. Ancak, seçimlerde verilen desteklerin karşılığı olarak gereken yatırımlar şehrimize gelmiyor. Bu nedenle sanayinin içinden gelen bir siyasetçi olarak Nejat Koçer’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanlıklara şehrimizin sorunlarını aktarmasını ve bu sorunlara kalıcı çözüm üretilmesini kamuoyu adına talep ediyoruz.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi