ss_of8Mx.jpg

Corona virüs nedeniyle çalışanlarını bir hafta ücretli izne gönderen Güven boya, kamuoyundan alkış aldı.



26 Mart 2020 Perşembe
Gaziantep

Gaziantep Organiza Sanayi Bölgesi’nde hizmet veren Güven Boya, corona virüsünün yaygınlaşmasının ardından gereken tedbirleri aldı. Bu doğrultu da çalışanlarını bir hafta ücretli izne gönderen fabrika, gerek işçi sendikalarından, gerekse de kamuoyundan alkış aldı.

SENDİKA AÇIKLAMA YAPTI

DİSK-Tekstil İş Sendikası Gaziantep Şubesi, yaptığı açıklama da, ‘’Gaziantep'te fabrikaların büyük çoğunluğu işçilerin sağlığını hiçe sayarak, üretime devam ediyor. Kapanan onlarca fabrika içinde ise işçinin senelik iznine göz dikmeden, borçlandırmadan ücretli izne gönderen tek fabrika sendikamızın örgütlü olduğu Gaziantep Güven Boya oldu.’’ dedi.

USLU:’’ÇALIŞANLARIMIZIN SAĞLIĞI ÖNEMLİ’’

Güven Boya Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Uslu, çalışanların sağlığının her şeyden önemli olduğuna dikkat çekerek, ’’Virüsünün ülkemizde görülmesinin ardından, biz de işletme olarak tüm tedbirlerimizi aldık. Bu doğrultu da, tüm çalışanlarımıza bir hafta izin verdik. Evde kalıp dinlenmelerini istedik. Ümit ediyoruz, virüs tehlikesi en kısa sürede sona erir. Allah ülkemizi, milletimizi ve İslam alemini bu salgından korusun.’’ dedi.

ANTEP GÜNDEMİ DE ALKIŞLADI

Ayrıca, Twitter’da Gaziantep ile ilgili yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve on binlerce takipçisi olan ‘Antepgündemi’ adlı hesap kullanıcısı ise, firmanın takdir alan bu hareketini paylaştı ve ‘Güven boyanın örnek uygulaması’ mesajını takipçileriyle paylaştı.

 

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi