aa_kacLn.jpg

​CHP'li Mehmet Dokbay, Bülent Tepe ve Gürsel Yılmaz’ın ardından CHP Kurultay delegesi Hasan Hüseyin Şarklı’da sosyal medya paylaşımı nedeniyle gözaltına alındı. Şarklı üç partili gibi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, süresiz ev hapsiyle cezalandı.



6 Nisan 2020 Pazartesi
Gaziantep

Gaziantep Baro Başkanı Bektaş Şarklı, kardeşi Hasan Hüseyin Şarklı’nın gözaltına alındığını sosyal medya hesabından duyurdu. Şarklı, “Kardeşim Hasan Hüseyin Şarklı ile ilgili sosyal medya paylaşımı gerekçesiyle ifade verdikten sonra adli kontrol ve ev hapsi kararı verilmiştir” dedi.

SERBEST KALMIŞLARDI

CHP'li Mehmet Dokbay, Bülent Tepe ve Gürsel Yılmaz, önceki gün sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alınmıştı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan CHP Şahinbey Belediye eski meclis üyesi Mehmet Dokbay ile birlikte il ve ilçe yönetimlerinin çeşitli kademelerinde görev alan Bülent Tepe ve Gürsel Yılmaz çıkarıldıkları mahkemede  serbest bırakılmıştı. Partililerle ilgili ayrıca süresiz ev hapsi kararı verilmişti.

ŞARKLI’YA DA AYNI CEZA

Bugün de Baro Başkanı Şarklı’nın kardeşi, CHP Kurultay delegesi Hasan Hüseyin Şarklı sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü’nde ifade veren Şarklı’ya çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartı ve ev hapsi cezası verildi. Baro Başkanı Bektaş Şarklı, ev hapsinin süresiz olduğuna dikkat çekerek, “Süresiz ev hapsi muhtemelen dava açılıncaya kadar devam edecek” dedi.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi