aa_v31Y4.jpg

Sokağa çıkma yasağının ardından Kızılay ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kamyoncu esnafına yemek ikram etti. Kamyoncular Odası Başkanı Tevfik Göğüş, esnafı zor gününde aç bırakmayan her iki kuruma da teşekkür etti.



12 Nisan 2020 Pazar
Gaziantep

Gaziantep’in de arasında bulunduğu 31 şehirde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından, taşımacılık yapan kamyoncu esnafı unutulmadı. Taşıma için nakliyatçılar sitesinde bekleyen kamyonculara, odanın girişimlerinin ardından Kızılay ve büyükşehir belediyesi yemek ikram edip, zor günde yanlarında oldu.

GÖĞÜŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Esnafın imdadına yetişen Kızılay ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür eden Kamyoncular Odası Başkanı Tevfik Göğüş, ‘’Sosyal belediyecilik bu olsa gerek. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatma Şahin’in talimatlarıyla bugün, nakliyeciler sitesinde kalan kamyoncu şoför arkadaşlarımıza yemek dağıtımı yapılmıştır. Bu davranışlarından dolayı başkanımız Fatma Şahin ve başkan vekili Latif Karadağ’a meslektaşlarım adına canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin.’’ dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi