ss_GFV6z.jpg

Çok para kazanmak için her şey mubah anlayışı ile hareket eden Gaziantep’te ki bazı market zincirleri kurbanlık satışı yapıyor. Bu yol ile kazanç elde eden bu firmaların sattığı kurbanlıkların faturasını kesip kesmediği, devleti zarara uğratıp uğratmadıkları soru işareti.



1 Ağustos 2020 Cumartesi
Gaziantep

Son yıllarda ülkemizde türeyen market zincirleri gıda, şarküteri, manav, unlu mamulleri, temizlik malzemesi yani kısacası iğneden ipliğe kadar satmadıkları ürün yok. Bununla da yetinmeyen Gaziantep’te ki bazı market zincirleri, kurban bayramında kesilmek üzere koyun yetiştirip satıyorlar.

DUYURULAR YAPILIYOR

Bu market zincirleri, vatandaşa duyuru yaparak, kurbanlık koyun satışı yaptıklarını bildiriyor. Talep eden vatandaşlar ücreti ödemeleri karşılığında bu firmaların çiftliğine gidip istediği kurbanlığı alıyor.

FATURA KESİYORLAR MI?

Normal şartlarda temel ihtiyaç malzemeleri vs. satması gereken ama market adı altında satmadıkları ürün bulunmayan, bunun üzerine bir de kurbanlık satan bu işletmelerin sattığı kurbanlıkların faturasını kesip kesmediği ve vergi kaçırıp kaçırmadıkları soru işareti.

  

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi