pp_OIj16.jpg

Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Yanık, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Dr. Yanık, “30 Ağustos 1922 zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil; tüm ezilmiş ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır” dedi.



27 Ağustos 2020 Perşembe
Gaziantep

26 Ağustos 1922 tarihinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlayan Büyük Taarruz, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile başarıyla sonuçlanmıştı. Türk Milletinin bağımsızlığını yeniden elde etmesinde son nokta olan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Yanık bir kutlama mesajı yayımladı. 

GURURUN 98.YILI

Dr. Yanık, “98 yıl önce bugün Türk Milleti, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük bir zafer elde etti. 1.Dünya Savaşı sonunda Türk Milletine kabul ettirilmek istenen Sevr Anlaşması, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlatılan Kurtuluş Savaşı ile uygulanamadan rafa kalktı.”

“TARİHİ ADIMIN BAYRAMI”

30 Ağustos Zaferi’nin önemine vurguda bulunan Dr. Yanık, “30 Ağustos 1922 zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil; tüm ezilmiş ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır.”

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ, İLELEBET BAĞIMSIZ YAŞAYACAKTIR”

Sözlerini sürdüren Dr. Yanık, “Türkiye Cumhuriyeti devleti, Milletiyle bölünmez bir bütündür, Türk milleti, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, sonsuza kadar ilelebet hür ve bağımsız yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, bu şanlı zaferi bize yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi