ss_qknUk.jpg

Gastronomi şehrinde yemek yemenin bedeli var! Bir porsiyon ciğer, bir ayran ve bir katmer yiyen vatandaş, 89 lira hesap ödedi.



10 Kasım 2020 Salı
Gaziantep

Her ortamda öve öve bitiremediğimiz Gastronomi şehri Gaziantep’te maalesef yemek yemenin bedeli ağır oluyor. Dün bir vatandaş, sıradan bir ciğerciye yemek yemeye gitti. Bir porsiyon ciğer yiyen, bir bardak ayran içen ve ardından bir katmer yiyen vatandaş, 89 lira ücret ödemek zorunda kaldı.

GASTRONOMİ ŞEHRİNDE İNSANLAR KEBAP YEMEYE KORKUYOR

Öyle ki, yemek ve içecek fiyatlarının yüksek olmasından dolayı hemen hemen herkes şikâyetçi. Bu nedenle Gaziantepliler ve şehir dışından şehrimize gelen insanlar, sıradan bir lokantaya gidip yemek yedikleri takdirde yüksek ücret ödemekten korkuyorlar.

BİR PORSİYON CİĞER 50 LİRA

Gittiği ciğerciye ödediği 89 lira ücrete tepki gösteren ve adisyon fişini gazetemize gönderen vatandaşın hesabına göz atıldığında, bir porsiyon ciğerin 50 lira, bir ayranın 4 lira, bir katmerin ise 35 lira olduğu yazıyor. Bu rakamları alt alta koyup topladığınız takdirde ise 89 lira ediyor.

KENTİ YÖNETENLERİN DİKKATİNE SUNUYORUZ

Kenti yönetenlerin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ‘Şimdi Gaziantep’e gitme zamanı’ sloganıyla kenti turizm ve gastronomi şehri yapmak için büyük çaba sarf ettiği bir dönem de,  bu fiyatlar karşısında kente gelen turist sayısının artmayacağı kesin. Biz de bu konuyu kenti yönetenlerin dikkatine sunuyor ve bu fiyatlar için düzenleme yapılması gerektiğinin altını çiziyoruz.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi