FF_57w4t.jpg

Dün oynanan Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamalarla her kesimden büyük tepki çeken Gaziantep F.K Teknik Direktörü Sumudica ile yollar ayrıldı.



10 Ocak 2021 Pazar
Gaziantep

Süper ligde en çok kart gören ve yaptığı hareketlerle tepki çeken Sumidica, son olarak dün yaptığı açıklama ile hem kulübünü, hem de kentimizi tüm Türkiye önünde küçük düşürmüştü.

BOZKURT SERT ELEŞTİRİLERDE BULUNMUŞTU

Sumudica’nın seviyesiz açıklamalara gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Bozkurt da yazdığı köşe yazısıyla tepki göstermişti. Rumen hocanın bu açıklamalarının kentimize, kulübe, kenti yönetenlere ve taraftarlara yapılan bir ihanet olduğuna dikkat çeken Bozkurt, derhal bu hoca ile yolların ayrılması gerektiğini ifade etmişti.

YOLLAR AYRILDI

Biraz önce kulüpten gelen habere göre, Sumudica ile yolların ayrıldığı belirtildi. Kulüpten ’Teşekkürlerimizle’ başlığı ile yayınlanan açıklama da şu ifadelere yer verildi:

‘’Gaziantep Futbol Kulübümüz de yaklaşık 1.5 sezondur teknik direktörlük görevini üstlenen Marius Sumudica ile yollarımız karşılıklı olarak anlaşılarak ayrılmıştır.

Görevde bulunduğu süre boyunca takımımıza olan katkılarından dolayı Sayın Sumudica ve tüm ekibine teşekkürlerimizi iletiyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz.’’

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi