oo_iiS8t.jpg

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, parti çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kongrelerin tamamlanması ile birlikte teşkilatların eğitimi için çalışmalara başladıklarını kaydeden Yılmaz, “Mart ayından sonra vekillerimiz ve belediye başkanlarımız ile birlikte sahaya çıkacağız” diye konuştu.



12 Şubat 2021 Cuma
Gaziantep

AK Parti Gaziantep’te 7.Olağan Kongre Süreci tamamlandı. Kongre sürecinin tamamlanmasının ardından çalışmalara başladıklarını söyleyen AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, teşkilatlarda eğitim çalışmalarına başladıklarını söyledi. Yılmaz, “Kongre döneminin bitmesinin ardından 2023’e hazırlanmak adına, “İstikrar ve İstikbale Hedef: 2023” vizyon projemiz var. Bu hafta itibariyle eğitimlerimize başladık.  Teşkilatlarımızı her anlamda donanımlı hale getirmek için eğitimler yapıyoruz, mobil uygulama ile yazılım oluşturduk. Uygulamada Hükümetimizin, Belediyelerimizin Şehitkamil İlçelerimize yaptığı ve planlanan hizmetlerin yer aldığı bir çalışma yaptık. Teşkilatlarımızı, teknolojinin getirdiği nimetlerden faydalanarak, 2023 hedeflerine hazırlıyoruz.”

“EĞİTİMLER TABANA YAYILACAK”

Açıklamalarını sürdüren Yılmaz, “Cumhurbaşkanımızın da dile getirmiş olduğu, “Kapı, kapı dolaşacaksınız” söylemini de yerine getireceğiz. İnşallah pandeminin etkilerinin azalması ile birlikte bu işi eğitim safhası olarak değerlendiriyoruz. Mart ayından sonra da vekillerimiz ve belediye başkanlarımız ile birlikte sahaya çıkacağız.  Eğitim çalışmalarımızı tüm tabana yayarak hareket ediyoruz. Mahalle teşkilatları ve Sandık Müşahitleri dahil olmak üzere tüm teşkilatlarımız eğitimden geçecekler. Bu eğitimlerin yeni üyelerin partiye katılımında da olumlu etkisi olacağını düşünüyoruz. Halkla nasıl iletişim kuracağını daha iyi bilen bir teşkilat, partimize gönül vermiş olan insanların partimize üye olmasında daha iyi bir etkinlik sağlayacaktır. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümüne aracılık eden bir teşkilat, partimize ciddi katkılar sağlayacaktır.”

“AK PARTİ, EN BÜYÜK SİYASİ HAREKETTİR”

Yeni partilerin kuruluşuna ilişkin yorumda bulunan Yılmaz, “Siyasi Partiler, bu ülkenin demokratik olarak güzellikleridir. Siyasi Partilerin varlığı, farklı partilerin olması ülkemizin renkleridir. Bunda bir problem yok. AK Parti, dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu ve en fazla üye sayısına sahip bir siyasi partidir. Bu noktada AK Parti, 18 yıllık tecrübesi, yapmış olduğu işlerle, yerelde ve genelde Türkiye’de örnek alınması gereken gelmiş geçmiş en büyük siyasi harekettir. Yeni siyasi partiler yalnızca rekabeti artırır. Yeni kurulan siyasi partiler, bizim de kendi özeleştirimizi yapabilmemiz,  kendimize dikkat ederek, millete hizmet etme yolunda daha hassas davranmamıza vesile olacaktır. Yeni siyasi partilerin kurulmasını, parti sayısının artmasını olumsuz olarak görmüyorum. Parti sayısının artması bu ülkede demokrasinin sağlamlığının göstergesidir” diye konuştu.

Kaynak: Gaziantep Ekspres






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi