oo_4UE0z.jpg

Gaziantep Valisi Davut Gül’ün hastaneye, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın ise makamında aşı yaptırması tepkilere neden olurken, sosyal medyada bu durumu eleştiren çok sayı da vatandaş, Mehmet Sarı’nın özel imtiyazı mı var? Sorusunu yönelttiler.



14 Şubat 2021 Pazar
Gaziantep

Geçtiğimiz günlerde Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmış, o paylaşım da, ’’Sıramız geldi, aşımızı yaptırdık.’’ demişti. Ancak, Sarı’ya aşının yapıldığı yer, bir hastane veyahut sağlık ocağı odası değil, makam odasına benziyordu. Bundan dolayı da, basın ve sosyal medya da Sarı’ya ciddi tepkiler gösterilmişti.

SÖZCÜ GAZETESİ KONUYU HABERLEŞTİRDİ

Gündem de Başkan Sarı’nın aşı olayı konuşulurken, Gaziantep Valisi Davut Gül ise dün 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne giderek, ilk doz aşısını yaptırdı. Türkiye genelinde yayın yapan Sözcü Gazetesi ise Sarı ve Vali Gül’ün aşı yaptırma yerlerini ele alarak, konuyu haber yaptı. ‘AKP’li başkan makamında, vali hastanede aşı oldu’ başlığıyla konuyu haberleştiren gazetenin haberi şöyle:

‘’Gaziantep’te AKP'li Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, corona virüsü aşısı oldu ve sosyal medya hesabından “Sıramızın gelmesiyle bugün aşımızı olduk” diye paylaştı. Takım elbise ve maskesiz aşı olduğu görülen AKP'li Sarı, yer olarak hastane yerine makam odasını tercih etti. Aynı gün Gaziantep Valisi Davut Gül de aşı yaptırdı. Vali ise 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne gitti ve covid-19 aşı uygulama biriminde aşı oldu.

Gaziantep Valiliği , “Valimiz Davut Gül, 25 Aralık Devlet Hastanesinde covid-19 aşısını yaptırdı” diye duyurdu. Vali Gül de “Sıramız geldi, 25 Aralık devlet hastanemizde aşımızı yaptırdık. Lütfen sırası gelen hemşehrilerimiz randevu alarak aşılarını vurdursunlar. İhmalin telafisi olmayabilir” dedi. Vali Gül, aşı olmak için hastaneye giderken aşı sırasında maske taktığı görüldü.’’

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HASTANEDE AŞI YAPTIRMIŞTI

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da yine geçtiğimiz günlerde devlet hastanesine gidip, virüs aşısını yaptırmıştı.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi