ss_X8tL3.jpg

Gaziantep’te vaka sayısı artınca, suçlu vatandaş oluyor. Ama gerçek hiçte öyle değil. Seyrantepe’de bulunan semt pazarında pandemi ile mücadele de hiçbir önlem alınmıyor. 12 yaş altındaki çocukların pazar yerlerine girişinin yasak olmasına rağmen, pazar yerine küçüğünden büyüğüne kadar her yaştan çocuk rahatça giriş yapabiliyor.



17 Şubat 2021 Çarşamba
Gaziantep

DETAY ÖZEL HABER:

Kentimizde vaka sayısı arttığında kenti yönetenler direk halkı suçluyor. Ama, kurum ve kuruluşları suçlayan maalesef yok. Şehitkâmil bölgesinde bulunan Seyrantepe semt pazarındaki görüntüler, pandemi ile mücadelenin pek ciddiye alınmadığını gösteriyor.

NE ATEŞ ÖLÇÜLÜYOR, NE DE ÖNLEM ALINIYOR

Yüzlerce vatandaşın gidip alışveriş yaptığı pazar yerinde, hiçbir önlem alınmıyor. Pazara girişte vatandaşın ne ateşi ölçülüyor, ne de maske kontrolü yapılıyor.

HER YAŞTAN ÇOCUK PAZARA GELİYOR

Ayrıca, normal şartlarda 12 yaşın altındaki çocukların Pazar yerine girişi yasak. Ama yasağa rağmen her yaştan çocuk, annesi ile birlikte pazara geliyor. Rahat bir şekilde pazar yerini gezen çocuklar, daha sonra evine gidiyor.

KURUMLAR VE BELEDİYELERDE İŞİN CİDDİYETİNE VARMALI

Pandemi sürecinin uzaması ekonomiyi daha da kötüye götürüyor. Bundan dolayı esnaflar, firmalar, işletmeler perişan ve ayakta zor duruyor. Hal böyle olunca, biz de başta valilik olmak üzere, kurumları ve belediyeleri sorumlu davranmaya davet ediyoruz.

Videoyu izlemek için tıklayınız:

 

 



Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi