ok_5q7TT.jpg

Transfer döneminin son günlerinde yeniden Gaziantep FK’ya dönen Muhammed Demir, attığı kritik goller ile takımını sırtlayan isim oldu.



23 Eylül 2021 Perşembe
Gaziantep

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak temsilcimiz de forma giyen Muhammed, yeni sezona Başakşehir’de merhaba demişti. Yeni sezon da gol yollarında etkisiz kalan ve Muhammed Demir’in yerini dolduracak iyi bir golcü transfer edemeyen temsilcimiz ise transfer döneminin son günlerinde yeniden Muhammed’i Başakşehir’den transfer etmişti.

Spor Toto Süper Lig’in 4. Haftasında Gaziantep FK’nın kendi sahasında konuk ettiği Antalyaspor maçında yeniden kırmızı-siyahlı formayı giyen Muhammed, bu maçta attığı gol ile takımının maçı kazanmasında önemli rol oynamıştı.

Daha sonra deplasmanda oynanan Sivasspor maçını boş geçen genç futbolcu, dün oynanan Başakşehir maçının henüz ilk saniyelerinde muhteşem bir gol atarak hem tarihe geçti, hem de takımına 3 puanı kazandıran isim oldu.

Ligin ilk 3 haftasında sadece bir puan alan ve lige kötü bir başlangıç yapan temsilcimiz ise Muhammed’in 2 gol attığı son 3 maçın 2’sini kazanarak, puan cetvelinde üst sıralara tırmandı ve rahat bir nefes aldı.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi