ss_K93Ri.jpg

24 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası kapsamında kan bağışına destek olmak ve farkındalık yaratmak amacıyla Defa Life Hastanesi ile Gaziantep Türk Kızılayı işbirliği ile hastane içerisinde kan bağışı standı kuruldu.



3 Kasım 2021 Çarşamba
Gaziantep

Konu hakkında bir açıklama yapan Defalife Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Yanık,’’Kanın sürekli bir ihtiyaç olduğu gerçeğini benimsetmek amacıyla Gaziantep Türk Kızılayı ile periyodik aralıklarla düzenlediğimiz “Kan Bağışı” etkinliğine bir yenisini daha ekledik.

Kan bağışçılarımız ve kan ihtiyacı olan kişiler arasında gönüllülük bağına destek vermek adına Defa  Life Hastanesi -Türk Kızılayı işbirliği ile gerçekleşen etkinlikte sosyal sorumluluk bilincine sahip bir çok gönüllü hastanemiz çalışanları ve misafirlerimiz kan bağışında bulundu.

Sosyal sorumluluk konusunda büyük öneme sahip bu “Kan Bağışı” etkinliğinde kan bağışında bulunan tüm hastane doktorlarımıza, sağlık personellerimize ve hasta yakınlarımıza etkinliği birlikte yürüttüğümüz etkinlikte aktif rol alan tüm Kızılay yetkililerine çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi