po_SPZxp.jpg

TBMM İdare Amiri ve HDP Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Toğrul, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, Gaziantep’te meydana gelen elektrik kesintilerini gündeme taşıdı.



18 Kasım 2021 Perşembe
Gaziantep

TBMM Genel Kurulunda bir konuşma yapan Toğrul, “21'inci yüzyılda Türkiye'nin metropol şehirlerinden biri olan, seçim bölgem, sanayi kenti Gaziantep'in birçok bölgesinde neredeyse her gün elektrik kesintileri meydana geliyor.”

“MAĞDURİYETLER GİDERİLMELİ”

Toğrul, konuşmalarına şöyle devam etti: “Gaziantep'te yaşanan elektrik kesintileri kent halkını canından bezdirmiş durumdadır. Şehir merkezi başta olmak üzere, kent genelinde bulunan birçok mahallede günde beş altı saati bulan ve bazı günler on iki saate varan elektrik kesintileri yaşanıyor. Bu kesintilerden kent halkının her gün elektronik aletleri bozulmakta, sürekli yaşanan ve çileye dönmüş olan bu elektrik kesintilerinden dolayı Gazianteplilerin mağduriyetlerinin giderilmesine yönelik yetkililerin derhâl harekete geçmesi gerekiyor. Buradan Gaziantep Milletvekillerine de çağrı yapıyorum: Halkımız için bir şey yapalım, el ele verelim ve bu kesintilere son verelim diyorum.”






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi