ok_YLeUD.jpg

Spor Toto Süper Lig’de son üç haftaya ligde düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalarak giren Gaziantep FK, bugün kendi sahasında Kayserispor’u konuk ediyor.



6 Mayıs 2022 Cuma
Gaziantep

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon başarısız bir performans sergileyen Gaziantep FK, bugün kendi sahasında Kayserispor'u konuk ediyor. Lige Avrupa hedefi ile başlayan temsilcimiz, geçen hafta itibariyle küme düşme riski ile karşı karşıya kalmış ve puan cetvelinde 16. sıraya gerilemişti.

1 PUAN ALMAMIZ GEREKİYOR

Geçtiğimiz hafta oynanan maçlarda Rizespor ve Altay’ın oynadığı maçları kazanması ile temsilcimizin küme düşme ihtimali doğmuştu. Ekibimiz, bugün oynayacağı Kayserispor maçının ardından ligde iki maçı daha kalıyor. Şayet temsilcimiz, bu üç maçtan bir puan alması durumunda ligde kalmayı garantileyecek ve ligden düşen son iki takım Rizespor ve Altay olacak.

MAÇ SAAT 20.00’DA BAŞLAYACAK

Gaziantep FK ile Kayserispor arasında Kalyon Arena’da oynanacak olan maçın başlama saati 20.00

KENT YÖNETCİLERİNDEN KULÜBE ZİYARET

Öte yandan Vali Davut Gül, Milletvekili Ali Şahin’in de aralarında bulunduğu bir heyet, dün Gaziantep FK’yı ziyaret etti. Ziyarette kulüp başkanı, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen heyet, bugün oynanacak olan zorlu Kayserispor maçında, takıma  başarılar dilediler.



PL_Kx6DX.jpg 1 / 1




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi