AS_s50eH.jpg

Ak Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun aldığı caza ile ilgili yaptığı paylaşımı sildi. Tayyar, daha önce de Kemal Kılıçdaroğlu’nu suçlayan bir twit atmış, daha sonra yanlış bilgilendirildiğini söyleyerek, attığı twiti silmişti.



15 Mayıs 2022 Pazar
Gaziantep

Ak Parti’nin önemli isimlerden Şamil Tayyar, son dönemde önce twit atıp sonra ise attığı twiti silmek ile gündemde. Tayyar, son olarak CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından twit atmıştı. Tayyar, o twitin de, ‘‘Seçim süreçleri böyledir. Ordu ve yargı dahil bürokraside çoğunluk izler, havayı koklar, ona göre pozisyon alır. ‘Bizden’ dediğin kadroların ‘kimden’ olduğunu başın dara düşünce anlarsın. Özetle; Kaftancıoğlu kararındaki ince işçilik, ne çok şey anlatıyor?” demişti.

Tayyar, bu paylaşımının ardından hiçbir açıklama yapmadan twitini sildi.

DAHA ÖNCE DE KILIÇDAROĞLU İLE İLGİLİ TWİTİNİ SİLMİŞTİ

Öte yandan, Şamil Tayyar, daha önce de elektriği kesilen Güllü Demir'in açıklaması sonrası, Kemal Kılıçdaroğlu'nu suçladığı tweetini silmiş, Enerji Bakanı Fatih Dönmez'in yanlış bilgilendirildiğini ve sorumluların hesap vermesi gerektiğini söylemişti.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi