uh_U9x4p.jpg

GTO Heyetinin bugün 7 günlük gezi için Avrupa’ya uçacağı öğrenildi.



16 Mayıs 2022 Pazartesi
Gaziantep

Gazetemiz geçtiğimiz günlerde GTO heyetinin 7 günlük bir Avrupa gezisi düzenleyeceğini ve bu kapsam da 3 şehri gezeceğini yazmıştı. O ziyaretin ilk adımı bugün atılacak ve heyet, Gaziantep’ten havayolu ile Avrupa’ya gidecek.

BİLGİ VERİLMEMİŞTİ

Konu hakkında daha önce Ticaret Odası’ndan bilgi almayı ve bu doğrultu da haber yapmayı istemiştik. Ancak, oda tarafından tarafımıza hiçbir bilgi verilmemişti.

BİLGİ EDİNME BAŞVURUSU YAPTIK

Oda tarafından tarafımıza bilgi verilmemesinin ardından, gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Bozkurt, bilgi edinme kanunu kapsamında odaya başvuru yaparak, konu hakkında bilgi istedi. Şayet, Bozkurt’un sorularına cevap verildiği takdirde, verilen cevaplarını kamuoyuna duyuracak ve halkımızı bilgilendireceğiz.

ŞU SORULARI SORDUK:

Bozkurt, odaya yaptığı başvuru da şu soruları sordu ve cevap istedi:

* Haziran ayı içerisinde Avrupa gezisi düzenleneceği bilgisi bulunmaktadır. Bu bilgi doğru mudur?

* Şayet böyle bir gezi düzenlenecekse, bu geziye kimler katılacak, kaç şehri kapsayacak ve kaç gün sürecektir.

* Geziye katılacak kişi sayısı kaçtır? Bu gezinin amacı nedir?

* Bu gezinin giderleri oda bütçesinden mi karşılanacaktır?

* Bu organizasyon için bugüne kadar toplam ne kadar harcama yapılmıştır, uçak bileti, konaklama ve diğer giderler için toplam ne kadar ödeme yapılacaktır?

Not: Bize gelen bilgi, gezinin haziran ayı içerisinde düzenleneceği yönündeydi. Ancak, konu hakkında odanın tarafımıza bilgi vermemesi nedeniyle haziran ayı olarak haberi yapmıştık. Doğrusu mayıs ayı olacaktır. Bu bilgiyi de kamuoyunun bilgisine sunarız.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi