sd_6BPH9.jpg

Gaziantep’te bugün öğlen saatlerinde bıçağı kalbine dayayarak intihar girişiminde bulunan ve yaklaşık 7 saatlik ikna çabası sonuçsuz kalan vatandaş, daha sonra elindeki bıçağı göğsüne sapladı. Daha sonra sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan kişinin son durumu önümüzdeki saatlerde belli olacağı öğrenildi.



17 Mayıs 2022 Salı
Gaziantep

Gaziantep’te bugün öğle saatlerinde Etiler TOKi karşısında bulunan caminin avlusuna gelen ve burada üzerindeki elbiseyi indirdikten sonra elindeki bıçağı kalbine dayayan bir vatandaş, polis ve psikologların ikna çabalarına rağmen uzun saatler boyunca direnmiş ve kendini öldürme tehdidinde bulunmuştu. 

SONUNDA BIÇAĞI GÖĞSÜNE SAPLADI

Uzun süren uğraşların ardından ikna edilemeyen ve Suriyeli olduğu öğrenilen kişi, daha sonra elindeki bıçağı göğsüne batırdı. Daha sonra olay yerinde olan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan o kişiye hastanede hemen müdahale edildi. Yaralanan kişinin son durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadığı, bu kişinin sağlık durumunun ne olacağı önümüzdeki saatlerde netlik kazanacağı öğrenildi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi