ok_y72zY.jpg

Arama motoru ‘Google’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yazan ‘Eski’ ifadesi büyük tepki çekerken, gerekli düzeltmenin yapılacağı belirtiliyor.



20 Aralık 2022 Salı
Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "YSK üyelerine hakaret ettiği" suçlamasıyla verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ve "siyasi yasak" cezasının ardından, gece geç saatlerde arama motoru ‘Google’ye Ekrem İmamoğlu yazan vatandaşlar, ‘Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’ sonucuna ulaştılar. Bu durum kısa sürede sosyal medyada büyük tepki çekerken, Ekrem İmamoğlu, ekran arama görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı ve ‘I speech kürsü’ yazdı.

ONGUN, PAYLAŞIM YAPTI

Bu gelişmenin ardından, Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Ongun paylaşımında, ‘’Zorunlu Açıklama: Google Türkiye’nin tarafımıza verdiği bilgi budur. Lütfen, bir/birkaç kişinin Wikipedia üzerinden yaptığı kurnazlığı ciddiye almayalım. Duyarlı yüz binlerce vatandaşımıza ilgileri için teşekkür ederiz.’’ dedi.  






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi