vb_RbKpT.jpg

Defa Life Hastanesi’nin hizmete başladığı günden bu yana Mesul Müdür ve Başhekimlik görevini sürdüren Dr. Ulaş Yanık’ın Genel Müdürü olarak göreve gelmesiyle, hastanenin Genel Cerrahi Kliniği Uzmanı Op. Dr. Ali Bora Üstünsoy, Başhekim olarak göreve başladı.



3 Ocak 2023 Salı
Gaziantep

Defa Life Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Bora Üstünsoy, bugüne kadar yaptıkları çalışmalarından dolayı Genel Müdür Dr. Ulaş Yanık ve Başhekim Yardımcılarına teşekkür ederek, yeni yönetim olarak yapılan çalışmaları daha da ileriye taşımak adına var güçleriyle çalışacaklarının altını çizdi. Defa Life Hastanesi’nin sadece Gaziantep’te değil, bölge genelinde talep gören bir sağlık kuruluşu olduğuna dikkati çeken Üstünsoy, şunları söyledi:‘‘Defa Life markasının değerini sağlık alanında daha da ileriye taşımak başlıca hedefimizdir. Gerek Covid-19 pandemisi ile mücadele, gerekse de sağlık alanındaki diğer sıkıntıları aşma noktasında yoğun bir tempo bizleri beklemektedir. Bu amaçla, çalışmalara başlayacağız.’’ dedi.

DEFA LİFE GENEL CERRAHİ KLİNİĞİ UZMANI OP.DR.ALİ BORA ÜSTÜNSOY  KİMDİR?

2000 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Üstünsoy, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel cerrahi  Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini aldı.

2008 yılında Diyarbakır Askeri Hastanesi'nde askerlik hizmetini tamamlayan sonrasında ise sırasıyla Ağrı Devlet Hastanesi ve birçok Özel Hastane deneyimi olan Üstünsoy , 2019 yılından bu yana  Defa Life Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Obezite Cerrahi, Anoraktal Cerrahi, Endokrin ve Metabolik Cerrahi, Onkolojik Cerrahi, Fıtık Cerrahi, Paratiroid Cerrahisi ilgi alanlarının başında gelmektedir.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi