df_b0SMH.jpg

Süper Lig temsilcimiz Gaziantep Futbol Kulübü’nde başkanın kim olacağı henüz resmileşmedi. Diğer bir belirsizlik ise Teknik Direktör Erol Bulut ile yolların ayrılıp ayrılmayacağı. Gelen bilgilere göre, Bulut ile yolların ayrılacağı söyleniyor.



24 Ocak 2023 Salı
Gaziantep

Süper ligde zor günler geçiren temsilcimiz Gaziantep Futbol Kulübü’nde belirsizlikler sürüyor. Haftalardır takımın puan kaybetmesi ve emin adımlarla alt sıralara gitmesi can sıkarken, diğer yandan çok sayı da belirsizlik bulunuyor.

BAŞKAN KİM OLACAK?

Kulüpteki en büyük belirsizlik şüphesiz başkanın kim olacağı sorusu. Cevdet Akınal’ın istifasının üstünden haftalar geçmesine rağmen, yeni başkan hala belli olmadı. Başkanın Tolga Batallı olması bekleniyor. Ancak, henüz resmi bir açıklama ortada yok.

EROL BULUT İLE YOLLAR AYRILACAK MI?

Diğer büyük bir mesele ise Teknik Direktör Erol Bulut. Üst üste alınan yenilgi ve puan kayıplarının ardından hedefte olan isimlerin başında şüphesiz Erol Bulut geliyor. Taraftarın büyük tepki gösterdiği ve istifa çağrıları yaptığı Bulut ile yeni yönetimin belirlenmesinin ardından bir araya gelineceği ve yolların ayrılabileceği konuşuluyor.

TRANSFER OLACAK MI?

Başkan ve yönetim belirlendiği takdir de en önemli gündem maddelerinden biri transfer olması bekleniyor. Ara transfer dönemi devam ederken, başkan ve yönetimin belli olması ve kulübün mali durumundan dolayı takıma takviye yapılıp yapılmayacağı merak konusu.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi