MH_J4C9g.jpg

Şehitkâmil Belediye Meclisi Şubat ayı 1. Meclis oturumunda, CHP’li Seydi Vakkas Tuncer, Şehitkâmil’deki kentsel dönüşüm alanları ile ilgili verdiği önergesinin meclis tutanağına geçirilmemesine tepki gösterdi ve meclis çalışma yönetmenliğine aykırı hareket edildiğini söyledi. Tuncer’in bu açıklamasına cevap veren Başkan Fadıloğlu ise usule aykırı bir durum olmadığını, varsa ‘’Hata ve yanlış düzeltilir’’ dedi.



2 Şubat 2023 Perşembe
Gaziantep

Şehitkâmil Belediye Meclisi Ocak ayı oturumunda, CHP’li Seydi Tuncer, Şehitkâmil’deki kentsel dönüşüm alanlarını içeren bir önerge verdi. Tuncer’in önergesi meclis üyelerine sunuldu, fakat çoğunluğu Ak Partili üyelerin oluşturduğu meclis tarafından kabul edilmedi. Ancak iddiaya göre, önergenin içeriği meclis tutanağına geçirilmedi.

TUNCER, TEPKİ GÖSTERDİ

Dün Şehitkâmil Belediye Meclisi Şubat ayı 1. Meclis oturumu yapıldı. Oturumda söz alan CHP’li Seydi Tuncer, verdiği önergenin meclis tutanağına geçirilmemesine tepki gösterdi ve meclis çalışma yönetmenliği usulüne aykırı hareket edildiğini söyledi. Tuncer, yapılan yanlışın düzeltilmesini istedi.

FADILOĞLU CEVAP VERDİ

Tuncer’in bu açıklamasına cevap veren Başkan Rıdvan Fadıloğlu ise usule aykırı bir durum olmadığını, önergenin kayıtlarda mevcut olduğunu, ‘’Varsa bir yanlış ve hata, düzeltilir.’’ dedi.

Videoya tıklayarak, konuşmaları izleyebilirsiniz.



Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi