as_U94cR.jpg

Pazar gecesi itibariyle Gaziantep kent merkezinde ana arter diye tabirler yollar açıktı. Ancak ara arteller ve sokaklar karlarla kaplıydı. Bunun yanı sıra Karataş gibi kalabalık yerlerde dahi kaldırımlar karla kaplıydı, belediyeler kaldırımları ve yaya geçitlerini açmak için herhangi bir çalışma yaptığını görmedik.



6 Şubat 2023 Pazartesi
Gaziantep

Gaziantep kent merkezinde etkili olan kar yağışının hafta sonuna denk gelmesi, çok fazla mağduriyet oluşturmadı. Özellikle Cumartesi öğlenden sonra ve Pazar günü kent genelinde araç yoğunluğu çok fazla yaşanmadı. Vatandaşlar, Pazar gününü evde geçirmeyi tercih etti.

YOLLAR AÇIKTI

Kent genelinde ana arter diye tabir edilen yollar açıktı. Ancak, ara arter ve sokak araları kardan dolayı kapalıydı. Bu nedenle, vatandaşlar araçlarını yerinden oynatmadı, sokağa ve trafiğe çıkmadı.

KALDIRIM VE YAYA YOLLARI KÖTÜYDÜ

Kent genelindeki kaldırım ve yaya yürüyüş yolları iyi denemeyecek kadar kötüydü. Ara arterler ve sokaklarda yürümek neredeyse güçtü. Akkent, Karataş ve Üniversitesi ve diğer bölgelerdeki yaya kalabalığının yoğun olduğu yerlerdeki kaldırımlar ve yaya yürüyüş yolları, belediye ekipleri tarafından temizlenmedi. Pazar günü gecesi itibariyle söz konusu bölgelerde kaldırım temizliğine yönelik yapılan çalışmalara şahit olmadık.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi