xc_kPGSf.jpg

Gaziantep’te üst üste meydana gelen depremlerde kent merkezinde çöken iki binadaki arama kurtarma çalışmaları sona erdi. İki binanın enkazında kalan 35 kişi hayatını kaybederken, 11 kişinin ise yaralı olarak kurtarıldığı bildirildi.



11 Şubat 2023 Cumartesi
Gaziantep

Gaziantep’te meydana gelen şiddetli depremlerin ardından çöken binalarda arama kurtarma çalışmaları yavaş yavaş sona eriyor. Kent merkezinde çöken iki bina da çalışmalar tamamlandı. Sarıgüllük Mahallesi( Masal parkı karşısı)’nde çöken binada arama kurtarma çalışmaları iki gün önce son buldu ve bugün itibariyle enkaz kaldırma işlemleri sürüyor. Çöken bu binanın enkazında 19 kişi bulunduğu, bu kişilerden 8’i kurtarılırken, 11 kişinin ise hayatını kaybettiği belirtildi.

UĞUR PLAZA KARŞISINDAKİ ÇÖKEN BİNADA ÇALIŞMALAR SONA ERDİ

Öte yandan, bugün akşam 18.00 civarında, Halı Sarayı karşısında çöken binada arama kurtarma işlemleri tamamlandı. Ediğimiz bilgilere göre, bu binada toplam 27 kişinin enkaz altında kaldığı, bu kişilerden 24’ü hayatını kaybederken, yaralı olarak enkazdan çıkartılan 3 kişinin ise hastanelerde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.



Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi