vc_4jbm3.jpg

Gaziantep’in İbrahimli bölgesinde yıkılan ve daha önce bir banka şubesinin binanın kolonunu kestiği söylenen Emre Apartmanı’nda arama kurtarma çalışmalarında sona yaklaşılırken, çöken binanın enkazından şimdiye kadar 33 kişinin cansız bedeninin çıkartıldığı belirtiliyor.



12 Şubat 2023 Pazar
Gaziantep

Gaziantep’in İbrahimli bölgesinde bulunan Emre Apartmanı, geçtiğimiz Pazartesi günü sabaha karşı meydana gelen deprem esnasında yıkılmış, çöken binanın enkazında onlarca kişinin olduğu öğrenilmişti. İlk depremin üzerinden neredeyse bir hafta geçti ve  binada arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

33 KİŞİ CAN VERDİ

Bugün akşam saatlerinde edindiğimiz bilgiye göre, çöken binanın enkazından 33 kişinin cansız bedeni çıkartılırken, bazı kişilerin ise yaralı kurtarıldığı bildiriliyor. Binadaki arama kurtarma çalışmalarında sona gelindiği, binanın enkazında 10 kişinin daha olduğu düşünülüyor.

KOLON KESİLDİĞİ İDDİASI VAR

Öte yandan, bu binanın altında bulunan bir banka şubesinin bulunduğu, bankanın binada kolon kestiği için mahkemelik olduğu haberleri yer almıştı. Söz konusu binanın henüz 17 yıllık olduğu belirtiliyor.



fg_7IpK5.jpg 1 / 1

Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi