sd_0G04p.jpg

Dün sosyal medyada yer alan bir iddiaya göre, depremden sonra Gaziantep Üniversitesi’nin içerisinde bulunan Seyirtepe’ye yerleştirilen 300 kadar vatandaşın tesisi boşaltmalarının istendiği bilgisi yer almıştı. Konu hakkında bilgi aldığımız Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, bu bilginin doğru olmadığını, orada barınan vatandaşları daha güvenli bir bölgeye alacaklarını söyledi.



15 Şubat 2023 Çarşamba
Gaziantep

Kahramanmaraş merkezli şiddetli depremlerin ardından Gaziantep’te çoğu bina hasar görmüş, halk sokağa dökülmüştü. Depremlerin ardından zor durumda kalan vatandaşlar üniversitelere, yurtlara yerleştirilmişti. Dün sosyal medyada yer alan bir iddiaya göre, Gaziantep Üniversitesi’nin içerisinde bulunan Seyirtepe’ye yerleştirilen 300 kadar vatandaşın tesisi boşaltmalarının istendiği bilgisi yer almıştı. Bu bilginin ardından Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın’a sorduk.

DAHA GÜVENLİ YERE ALACAĞIZ

Konu hakkında gazetemize bilgi veren Özaydın,’’Bu bilgi yanlış. Hafta sonuna kadar Seyirtepe’de ağırladığımız vatandaşlarımız kalacak. Daha sonra, üniversite içerisinde kalan insanları, daha güvenli yere alacağız. Yemekleri öğrenci yemekhanesinde vereceğiz. Böylelikle, dağınıklığın önüne geçeceğiz.’’ dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi