pl_nYT2C.jpg

6 Şubat tarihinde meydana gelen üst üste depremlerden sonra hasar gören ve çatlaklar oluşan PTT binası tehlike saçıyor. Gaziantep kent merkezinde bulunan binanın önündeki yoldan geçmek zorunda kalan sürücüler ve vatandaşlar, korku dolu anlar yaşıyor.



21 Şubat 2023 Salı
Gaziantep

Gaziantep kent merkezinde bulunan ve uzun yıllar halka hizmet veren merkez PTT şubesi, asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerinin ardından ciddi hasar görmüştü. 6 Şubat tarihli yıkıcı depremlerin üstünden yaklaşık iki hafta geçmesine rağmen, bina hasarlı bir şekilde olduğu gibi duruyor.

TEHLİKE SAÇIYOR

Gaziantep’in en işlek caddelerinden birisi olan Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan binanın önü oldukça hareketli. Buradan günlük binlerce araç ve yaya geçiyor. Binanın bulunduğu caddenin araç ve yaya geçidine kapatılmamış olması, tehlike oluşturuyor.

VATANDAŞ ENDİŞELİ

Hasarlı binanın önünden geçmek zorunda kalan sürücüler ve vatandaşlar, bina üzerime yıkılır mı endişesi yaşarken, binanın akıbetinin ne olacağı ve daha ne kadar süre daha bu şekilde kalacağı merak konusu.



sd_591g6.JPG 1 / 3

lo_w7a4A.JPG 2 / 3

pol_wsv45.JPG 3 / 3

Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi