rt_T9vqG.jpg

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Karataş bölgesinde bulunan Haskent 4 sitesi sakinleri, sitenin şartnameye uygun yapılmadığı için kolon ve ayakların su aldığını, buna bağlı olarak kronozyon ve çürüme olduğunu, bakanlığa, belediyeye ve firmaya başvurmasına rağmen sonuç alamadıklarını belirterek, yetkililerden yardım istiyorlar.



23 Şubat 2023 Perşembe
Gaziantep

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli yıkıcı depremlerin ardından, gözler yapılara ve yapıların ne kadar sağlam olduğuna çevrildiği şu günlerde, Karataş Haskent 4 sitesinden gelen bir şikâyet dikkat çekiyor. Yaklaşık 300 dairenin bulunduğu sitenin şartnameye uygun yapılmadığı için kolon ve ayaklarının su aldığı, buna bağlı olarak kronozyon ve çürüme yaşandığı belirtiliyor.

SONUÇ ALINAMADI

Gazetemize bilgi veren bir site sakini, konu ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na, ilçe belediyesine ve siteyi yapan firmaya başvuru yaptıklarını, ama kimsenin bu konunun üzerine gitmediğini belirtiyor.

İLLA BİRİLERİNİN ÖLMESİ Mİ GEREKİYOR?

6 Şubat tarihli meydana gelen depremlerin ardından on binlerce insanımızı kaybettiğimizi belirten site sakinleri, bu soruna el atılması için illa birilerinin ölmesi mi gerekiyor? diye sitem ediyor.

FİRMADAN SES ÇIKMADI

Konu hakkında, siteyi yaptığı belirtilen firmayı aradık ve bilgi almak istedik. Ancak, öğlenden bu yana not alınmasına karşılık, henüz tarafımıza dönüş yapılmadı.



lo_v61hI.jpg 1 / 10

er_sM9cj.jpg 2 / 10

m_SOj2X.jpg 3 / 10

k_yiXEE.jpg 4 / 10

er_D4Sdc.jpg 5 / 10

sd_gm4RJ.jpg 6 / 10

er_24zr9.jpg 7 / 10

er_1ERcX.jpg 8 / 10

gh_udA6e.jpg 9 / 10

df_fzu3B.jpg 10 / 10

Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi