mh_QQGcm.jpg

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkamil Belediyesi tarafından Her Bahar Bir Orman Bi’ Dünya Yeşil projesi kapsamında deprem şehitleri anısına oluşturulan 26. Etap Şehitkamil Ormanı fidan dikim etkinliğine katıldı. Başkan Yılmaz, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar adına diktiği fidanlara can suyu verdi.



5 Nisan 2023 Çarşamba
Gaziantep

Şehitkamil Belediyesi tarafından uygulanan Her Bahar Bir Orman Bi’ Dünya Yeşil projesi kapsamında binlerce fidan toprakla buluşturuldu. Yılda 2 defa yapılan fidan dikim etkinliğiyle 26. Etap Şehitkamil Ormanı, Göktürk Mahallesi’nde oluşturuldu. Toplam 54 bin 600 metrekare alan üzerine kurulan 26. Etap Şehitkamil Ormanı’na; karaçam, kara servi ve zeytin türünde fidanlar dikildi. Şehitkamil Belediyesi, Her Bahar Bir Orman Bi’ Dünya Yeşil projesi kapsamında bugüne kadar kurmuş olduğu 26 etap ormanda toplam 2 milyon 388 bin 369 metrekare alan üzerinde 212 bin 606 adet fidanı toprakla buluşturdu.

Fidan dikim programına; Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Berk, Şehitkamil Kaymakamı Abdül Kadir Duran, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve depremde hayatını kaybeden kişilerin yakınları katıldılar.

ÇOK ANLAMLI BİR ETKİNLİKTE BULUNUYORUZ

Etkinlik sonrası değerlendirmede bulunan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “Öncelikle, bir kez daha deprem afetinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Bugün, Şehitkamil Belediyemiz tarafından düzenlenen çok anlamlı bir etkinlikte bulunuyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız adına fidan diktik. Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine gönülden teşekkür ediyorum. Daha yeşil bir Şehitkamil, daha yeşil bir Gaziantep ve daha yeşil bir dünya için fidan dikmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.



mk_p4ta3.jpg 1 / 2

mn_Qu8Il.jpg 2 / 2




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi