df_6jc0Y.jpg

Gaziantep’te Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu adına çalışma yürütmeyi amaçlayan koordinasyon merkezi açıldı.



17 Nisan 2023 Pazartesi
Gaziantep

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine kısa bir süre kala Gaziantep’te Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışa çok sayıda davetli ve gönüllü katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Gaziantep İl Koordinatörü Ozan Dağdelen, ‘‘Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun onayı ile kurulan gönüllülerin ilk hedefi Kılıçdaroğlu’nu aday yapmaktı. Bu hedefi gerçekleştirdikten sonra Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak için söz verdik. Mahalle mahalle dolaşarak ve daha önce bize oy vermeyen insanlarla buluşarak onlara bu düzenin değişmesi gerektiğini anlattık. Buranın açılmasına büyük katkı sunan ve son dönemlerde önemli etkinliklere imza atarak adından söz ettiren ‘Fikir Platformu’na ve diğer emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz’’ dedi.

‘’KILIÇDAROĞLU’NUN CUMURBAŞKANI OLMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’’

CHP'li Ali Peri ise, ’’Bu oluşumun amacı sayın Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olması için çalışmaktır. Yaklaşık 1,5 yıl önce o zamanki genel başkanımız Kılıçdaroğlu’nun onayı ile adım attık. O günden bugüne Türkiye’de 16 ilde ve 300 ilçede örgütlendik. Bu örgütlenmenin amacı, partiler üstü bir örgütlenmeydi. Kılıçdaroğlu gönüllüleri Allah izin verirse Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olduktan sonra görevlerine Kılıçdaroğlu gönüllüleri olarak değil de doğa sevdalısı, çevre sevdalısı olarak devam edecekler. Yani boş durmayacaklar’’ dedi.



k_Mk52D.JPG 1 / 2

pl_fCqZ8.JPG 2 / 2

Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi