ol_oG2zL.jpg

İyi Parti Gaziantep Milletvekili adaylarının bazıları düzenlediği basın toplantısı ile basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.



19 Nisan 2023 Çarşamba
Gaziantep

Partilerin milletvekili aday listelerinin belirlenmesinin ardından, İyi Parti’nin bazı milletvekili adayları basın mensupları ile buluşarak, kendilerini tanıttılar ve sorulara cevap verdiler.

EN ÇOK KONUŞULAN İSİM KONUŞTU

Basın toplantısında en çok merak edilen isim, şüphesiz ki Mehmet Mustafa Gürban idi. Çünkü, Gürban hakkında bazı iddialar ve yapılan haberler vardı. İşte bu toplantıda Gürban, iddialara yanıt verdi.

İsminin açıklanmasının ardından bazı çevreler tarafından hakkında kara propaganda yürütüldüğünü belirten Gürban,’’Son günlerde bazı medya organları ve siyasetçi, bana diş geçirmeye çalışıyor ama geçiremezler. Çünkü, ellerinde hiçbir dayanak yok. Bu işin sonunda mahkemeye gidecek. Hakkımda yalan haber yapan medya organlarına zaten tazminat davası açtım, açmaya da devam edeceğim. Çünkü, yapılan yalan ve yanlış haberler, benim onuruma ve şerefime yapılmıştır. Diğer bir konu ise ben birilerine küfür etmişim. Peki, o zaman küfür ettiğim kişiler bana neden tazminat davası açmıyor, beni neden mahkemeye vermiyorlar? Çünkü, öncesinde onların bana ettiği küfürler var. Hatta bunlardan birisi benim 8 yaşımdaki kızıma edilmiş bir küfürdür. Bu küfrü eden kişi, hapis cezası aldı. Daha sonra ben affettiğim için hapisten çıktı.’’ dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi