df_F6S1z.jpg

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında kent geneli ve ilçelerde çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor.



1 Mayıs 2023 Pazartesi
Gaziantep

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları gazi şehirde vatandaşların sorun ve taleplerine daha hızlı ulaşım sağlayabilmek, ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonunu aktarabilmek adına Gaziantep’in mahallelerinde seçim irtibat ofislerini faaliyete geçirmeye devam ediyor.

Şahinbey ilçesinin Fırat Mahallesi’nde Milletvekili Adayı İrfan Çelikaslan tarafından açılan seçim irtibat ofisi, adeta miting havasında geçti. Binlerce vatandaşın katıldığı programa Milletvekili Adayları Abdulhamit Gül, İrfan Çelikaslan, Abdullah Korkmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, il ve ilçe teşkilat yönetimi katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nın vizyonuna atıfta bulunan Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, yoğun kalabalığa seçim beyannamesi hakkında bilgiler verdi. Aile Koruma Kalkanı Programıyla, ev hanımlarının emekliliğine destek vermekten, her ailede en az bir çalışan olmasını sağlamaya kadar pek çok uygulamayı başlatacağını vurgulayarak ev hanımlarına emeklilik desteği sağlanacağını, emeklilik yaşı çocuk sayısına göre esnetileceğini belirtti. ‘Yaparsa AK Parti yapar’ hedefiyle coşkulu ve tezahüratlı mahalle buluşması bir miting kalabalığına ulaşırken milletvekili adayları vatandaşlarla sohbet ederek gelen taleplerin karşılanmasıyla ilgili çalışmalara başlayacağının sözünü verdi.

Her buluşmanın siyasi partilerin mitinglerindeki katılımcı sayısını aştığı mahalle buluşmalarında vatandaşların yoğun sevgi seli ile karşılaşan adaylar, her gün bir başka mahallede seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken, yıllardır süre gelen hizmetlere yönelik de mahalle sakinlerinden teşekkürler alıyor.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi