df_9i51R.jpg

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç ve Alaattin Çakmak ile yine İslahiye İlçe Başkanı Mustafa Öztürk, birlikte esnaf, STK ve Pazar ziyareti gerçekleştirdiler.



8 Mayıs 2023 Pazartesi
Gaziantep

Zafer Partililer İslahiye’de yaptıkları ziyaretlerde vatandaşların oldukça yakın ilgi ve alakasına mazhar olurken, Zafer’in yakın olduğunu söylediler.

TÜRKMEN ZİYARET EDİLDİ

Milletvekili Adayı Av. Gizem Büşra Bilgiç İslahiye ziyareti kapsamında önce İslahiye Ticaret Odası Başkanı Selahattin Türkmen’i ziyaret etti. Ziyarette ilçede yaşanan deprem ve deprem sonrasında hayatın yeniden normalleşmesi süreci, bu sürede yapılması gerekenler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

BİLGİÇ: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Bilgiç ise İslahiye’nin yeniden inşa ve ihya edilmesi sürecinde bir hukukçu olarak bir siyasetçi olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, seçimlerden sonra da İslahiye ve Nurdağı bölgesindeki insanlarımızı deprem süresi sonrasındaki hakları konusunda bilgilendirmeye devam edeceklerini ifade etti.
Konuşmaların ardından Bilgiç, ziyaret anısına daha sonra İslahiye Ticaret odası Başkanı Selahattin Türkmen’e ismine özel yapılmış organizer ajanda takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİNE ZİYARET

Bilgiç, daha sonra İslahiye Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ali Yetim ile görüştü. Ziyarette küçük sanayi sitesindeki esnafların sorunları, depremin esnaflar üzerindeki etkileri ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

 



fg_0B3x1.jpg 1 / 5

df_Cg09S.jpg 2 / 5

df_ZW1oj.jpg 3 / 5

df_yD6vt.jpg 4 / 5

cv_bY6Fs.jpg 5 / 5




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi