sd_6D3w7.jpg

Gazetemizin tugay arazisi haberinin ardından CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar’da konuştu. Uçar, ’’Tugay arazisini yapılaşmaya açmak Gaziantep’in gelecek 100 yılına hançer vurmaktır’’ dedi.



15 Haziran 2023 Perşembe
Gaziantep

Gazetemiz bugün ‘Mahkeme kararı beklenmeden neden çalışma yapılıyor?’ başlığıyla bir haber yayınlamış, o haberinde daha önce mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı vermesine rağmen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin alelacele yeni bir plan yaparak tugay arazinde yol açma çalışması başlatıldığına dikkat çekmişti.

AÇIKLAMA İÇİN MAHKEME KARARINI BEKLİYORUZ

Haberimizin ardından CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, konu hakkında gazetemize bilgi verdi. Parti olarak kendilerinin de belediyenin yaptığı plan değişikliği için yürütmeyi durdurma davası açtıklarını söyleyen Uçar, ‘’Tugay arazisini imara açmak, Gaziantep’in gelecek 100 yılına hançer vurmaktır’’ ben bu sözü bizzat Fatma Şahin’in yüzüne söyledim’’ dedi.

BİLİRKİŞİ LEHİMİZE KARAR VERDİ

Yeni planın iptali için açtıkları davada bilirkişinin kendileri lehine karar verdiğini de belirten Uçar, arazi ile ilgili açıklama yapmak için mahkeme kararını beklediklerini söyledi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi