as_dRA7d.jpg

AK Parti Şehitkâmil İlçe Başkanlığı’nın 6 yıldan bu yana her Salı ve Perşembe günü düzenlediği ‘Halk günü’ vatandaştan büyük takdir topluyor.



21 Haziran 2023 Çarşamba
Gaziantep

AK Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’ın ve yönetim kurulu üyelerinin vatandaşı kapı da karşıladığı ve büyük önem verdiği ‘halk günü’nde Başkan Yılmaz, bire bir özel olarak vatandaşın sorunlarını dinliyor, taleplerini dikkate alıyor ve en kısa zamanda da çözüme kavuşturuluyor.

Başkan Mehmet Yılmaz, ‘’Büyük Zafer günü olan, Ülkemizin Gelecek 100 yılı ve kader seçim günü olan 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve cumhur ittifakımıza gönülden desteklerini esirgemeyen Tüm Şehitkamil’li vatandaşlarımıza yürekten teşekkürü borç biliriz.  2024 Yerel seçimlerinde de inşallah Büyük bir zaferle kazanacağımıza inancımız tam. Bu seçimler içinde; Cumhurbaşkanımızın çizdiği yolda kararlılıkla çalışmalarımıza başladık.’’

İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN

Şehitkamil İlçe teşkilatı olarak sürekli saha da olduklarının altını çizen Yılmaz, halk gününde de parti ayrımı gözetmeksizin her vatandaşa kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirterek; ”Her vatandaşımız gelip sorun ve taleplerini anlatabilir gücümüz yettiğince onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hafta da iki gün Salı ve Perşembe günleri öğleden sonra ilçe Başkanlığımızda vatandaşımızla beraberiz. Vatandaşımız buraya geldiğinde onları güler yüzümüzle karşılayıp çayını ikram edip sorunlarıyla içtenlikle ilgileniyoruz. Bire bir her vatandaşımızı dinliyoruz. Gelen Tüm talep ve sorunları kayıt altına alıp, sonrasında Başta Grup Başkan vekilimiz Sayın Abdülhamit Gül’e, il başkanımıza, AK Parti Gaziantep milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız  Sayın Fatma Şahin’e, Şehitkâmil Belediye Başkanımız; Sayın M. Rıdvan Fadıloğlu’na ve ilgili kurumlara  bildirip, çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bizim felsefemiz ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesidir.  Biz onlarla hemhal oluyoruz. Dertleriyle dertlenip, mutluluklarıyla mutlu oluyoruz. Biz siyaseti halk için yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendiğimiz teşkilatçılık ve gönül siyaseti felsefesiyle çalışıyoruz. Tüm ilçe teşkilatımız ile gece gündüz demeden vatandaşımızın yanındayız. Halkımızın hizmetkârıyız“ dedi.  Ayrıca hafta içi her gün bir yönetim kurulu üyemiz ilçede nöbetçi oluyor. Halk kabul günü dışında gelen vatandaşlarımız da sürekli ilçemizde kendine bir muhatap ve sorunlarıyla ilgilenecek yetkili buluyor. Bu nöbet sistemi kuralımız da  Cumhurbaşkanımızın teşkilatçılık geleneğinden geliyor.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Halk gününde Başkan Mehmet Yılmaz ile bire bir görüşüp sorunlarını anlatan vatandaşlar ise bu durumdan oldukça memnun. Gösterdiği yakın ilgiden dolayı Başkan Mehmet Yılmaz ve parti görevlilerine teşekkür eden vatandaşlar, “Rahatlıkla başkanımızla görüşebiliyoruz. Allah kendisinden razı olsun. Sorunlarımızı dinliyor ve bizlere yardımcı oluyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Başkan kendi şahsi cep telefon numarasını dahi herkese veriyor. Ve her aradığımızda bize mutlaka cevap veriyor. O an müsait olmasa da aynı gün dönüyor” dediler

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi