ad_8pF1M.jpg

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin önümüzdeki günlerde yapmayı planladığı ‘Gastronimi festivali’ne bir tepki de Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı ve kurucu il başkanı Mehmet Pamuk’tan geldi.



21 Temmuz 2023 Cuma
Gaziantep

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi meclisinden önümüzdeki günlerde yapılacak olan gastronomi festivaline katılacak yerli ve yabancı misafirlerin ulaşım, konaklama vs. gibi giderlerinin belediye tarafından karşılanması kararı çıkmış ve bu karar tepki çekmişti.

PAMUK’TAN TEPKİ

Belediye meclisinden hemen hemen her ay milyarlarca lira borçlanma kararı alan belediyenin yapacağı festivale bir tepki de Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı ve kurucu il başkanı Mehmet Pamuk’tan geldi. Konu hakkında bir açıklama yapan Pamuk, şunları söyledi: ‘’Gaziantep Gastronomi Festivali için dudak uçurtan borçlanma kimin için, ne için? Kime faydası, katkısı, ya da yararı var? Doğup büyüdüğümüz bu şehirde, gastronomi ünvanı alınmadan önce 3 TL’ye tavuk döner, 3 TL’ye lahmacun yerdik. Dün son durum bir tavuk döner 50 TL, bir adet lahmacun 100 TL idi. Hem de lüks yer filan değil, sıradan kebapçılarda. Bu festival kime yarıyor? Elin parmaklarını geçmeyecek kadar kentin kaymağını yiyen lokanta ve kebapçılara. Peki, bu memlekette yaşayan insanlara yarıyor mu? Hayır. Gazianteplilerin ne kebap, ne baklava, ne dışarıda yemek yiyecek durumu kaldı. Çünkü, her şey ateş pahası.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi