sd_60iJn.jpg

Hastane çalışanlarının geçmiş alacaklarının ödenmediği gerekçesi ile eylem yaptığı GAÜN’de, mali durumun her geçen gün kötüye gittiği söylenirken, buna karşılık rektör Arif Özaydın’ın dünya kazan rektör kepçe misali ülke ülke gezmesi tepkilere neden oluyor. Önce Kırgızistan, son olarak Almanya’ya giden rektörün gezilerinin masraflarının nereden karşılandığı merak konusu.



23 Temmuz 2023 Pazar
Gaziantep

Rektörlüğe geldikten sonra Gaziantep Üniversitesi’ni adeta yıkıma götüren, adaletli ve iyi yönetim sergilemediği için üniversitedeki hocaların, akademisyenlerin, personellerin, öğrencilerin hatta ve hatta kampüs içindeki kiracı esnafların bile tepkisini çeken Arif Özaydın, üniversitedeki sıkıntıları gidermek yerine ülke ülke geziyor.

GEZİ MASRAFLARI NEREDEN KARŞILANIYOR?

Daha birkaç gün önce, üniversite hastanesinde çalışan yüzlerce personel, geçmiş döneme ait alacaklarının ödenmemesini gerekçe göstererek iş bırakmış, eylem yapmıştı. Bütçe olmadığı için ekonomik olarak zor durumdaki işçilerin alacaklarını ödemeyen üniversitenin rektörünün ülke ülke gezmesi tepkilere neden olurken, bu gezilerin masraflarının nereden karşılandığı ise merak konusu.

GEZİYİ BIRAKIN, EMEKÇİ İNSANLARIN PARALARINI ÖDEYİN

Ülke ve kent ekonomisinin oldukça sıkıntılı bir dönemden geçtiği, insanların yaşamını idame ettirmek için ciddi çaba gösterdiği şu günlerde, gazete olarak rektör Özaydın’a çağrı yapıyor, ülke ülke gezmek yerine işçilerin parasını ödeyin diyoruz.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi