fg_4v0cZ.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Şehitkâmil İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hasan Nesanır, partisini Gaziantep ve Türkiye genelinde iktidara taşımak için aday olduğunu kaydetti.



22 Ağustos 2023 Salı
Gaziantep

Yıllardır CHP Şehitkamil Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüten Hasan Nesanır, önümüzdeki günlerde yapılacak Şehitkamil ilçe kongresinde, ilçe başkanlığına aday olabilmek için, meclis üyeliği görevinden istifa etti. İstifasının ardından kalabalık bir grup ile partisinin il başkanlığı binasında basın açıklaması yapan Nesanir, ilçe başkanı seçilmesi takdirde yapacağı çalışmaları anlattı.

PARTİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Sözlerine toplantısına katılan partililere teşekkür ederek başlayan Nesanır, bölünerek değil, birleşerek başarıya ulaşacaklarını kaydetti. Nesanır,’’Ömrünü emek, barış ve sosyal demokrasi mücadelesine adamış bir arkadaşınız olarak, CHP’de ilçe başkan yardımcılığı, ilçe başkanlığı ve belediye meclis üyeliği görevlerinde bulundum. İdealim, her zaman halk ve haktan yana olmuştur. Yerelde örgütlenmeyen her anlayış, çökmeye mahkûmdur. İktidara giden yolun yerelde örgütlü bireyden ve toplumdan geçtiğini biliyoruz. Herkesin belediye meclis üyesi olmak için yarıştığı bir zamanda, elimi değil, gövdemi taşın altına koyarak, Şehitkamil Belediye Başkanlığı’nı CHP’ye kazandırmak için, meclis üyeliğinden istifa ettim. CHP Şehitkamil İlçe Başkanlığı’na, aday olduğumu duyurmak istiyorum. Bölünerek değil, birleşerek başarıya ulaşacağız’’ dedi.

KUL HAKKI YİYENLERDEN HESAP SORMAK İÇİN ADAYIM

Emekçinin, üretenin, çiftçinin, yetimin, emeklinin hakkını yiyenlerden hesap sormak için adayım diyen Nesanır, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘‘Liyakata, değişime ve çoğulcu demokrasiye inandım. Bu şiarla, partimizi Gaziantep’te iktidara taşımak için, parti tabanından gelen yoğun isteklere kayıtsız kalmayarak, önümüzdeki dönemde belediyelerde partimizi temsil edecek kişilerin birkaç kişi tarafından değil, ön seçimle belirlenmesi için aday oldum. Örgütün yaralarını sarmak, örgütle kucaklaşmak, parti içinde kırgınlıkları gidermek, güçlü bir örgütü inşa etmek için adayım. Kadınların ve gençlerin siyasette daha etkin olması için aday oldum. Emekçinin, üretenin, çiftçinin, yetimin, emeklinin hakkını yiyenlerden hesap sormak için adayım. Ülkemizi tek adam ucube sistemiyle yönetenlerden kurtarmak, CHP’yi iktidara taşımak için yoldaşlarımızla çıktığımız bu yolda, siz değerli örgütümüze katılımınız için teşekkür ederim. Ön söz de, son söz de örgütündür.’’ diye konuştu.



fg_yTbKi.JPG 1 / 3

pl_Q20R7.JPG 2 / 3

fg_II4In.JPG 3 / 3




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi